Tennis en Coaching voor kinderen

van 10 t/m 16 jaar

Tennis en Coaching is een unieke methode waarbij kinderen op een speelse en uitdagende manier aan hun eigen items kunnen werken

"Tennis is ideaal voor kinderen om zichzelf en het leven te ontdekken"

IN TENNIS EN COACHING GEBRUIKEN WE:

VEEL GEHOORDE VOORDELEN OVER

TENNIS EN COACHING VOOR KINDEREN:

  • Het is coaching die spelenderwijs plaatsvindt en dus niet in zo'n formele strakke setting waarbij je zoon of dochter onbewust het idee krijgt dat er iets mis is met hem of haar. Dat is er namelijk niet! Vaak ligt er wel verbetering in de manier waarop je kind met zichzelf en de situatie omgaat. Maar in de kern is er niks mis!
     

  • Door te bewegen en direct met het lichaam bezig te zijn is het duurzame leereffect veel groter. Daarnaast worden tijdens het bewegen/sporten allerlei stofjes in de hersenen aangemaakt die er ook nog eens voor zorgen dat je kind zich voldaan en goed voelt na de sessie.
     

  • Kinderen maken ontzettend snel de brug tussen iets op de tennisbaan en het normale leven. Ze passen de coaching technieken die ze leren op de tennisbaan zoals aarden, buikademhaling of een visualisatie namelijk heel snel toe in andere situaties. Wat zorgt voor veel meer rust en vertrouwen.

WAT HOUDT TENNIS EN COACHING

VOOR KINDEREN CONCREET IN?

In het intakegesprek van 30 minuten bepalen we samen de hulpvraag van jullie kind en formuleren we heldere en concrete doelen. Het intakegesprek koppelen we vaak aan een sessie op de tennisbaan. Zodat de methode en aanpak direct ervaren kan worden.

Het pakket is inclusief 8 Tennis en Coaching sessies. Deze vinden plaats op de tennisbaan en duren 1 uur. In deze 8 TennisCoaching sessies staan je kind en de gestelde doelen volledig centraal.

Praktisch:

Locaties waarop de sessies kunnen plaatsvinden zijn Bathmen, Zwolle en Staphorst. Dit wordt in onderling overleg bepaald. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De investering voor bovenstaand 1 op 1 Tennis en Coaching traject voor je kind bedraagt € 595,-

(Dit is inclusief intakegesprek, baanhuur, ballen/materialen en BTW)

RESERVEREN?

Of wil je even overleggen? 

Bel of mail gerust

06-14615767

Volg Tennis en Meer
 op Facebook: