TennisCoaching voor kinderen

van 10 t/m 16 jaar

TennisCoaching is een unieke methode waarbij kinderen op een speelse en uitdagende manier aan hun eigen items kunnen werken

"Tennis is ideaal voor kinderen om zichzelf en het leven te ontdekken"

IN TENNISCOACHING GEBRUIKEN WE:

VEEL GEHOORDE VOORDELEN OVER

TENNISCOACHING VOOR KINDEREN:

  • Het is coaching die spelenderwijs plaatsvindt en dus niet in zo'n formele strakkere setting waarbij je zoon of dochter direct het idee krijgt dat het iets mis is met hem of haar. Dat is er namelijk niet! Vaak ligt er wel verbetering in de manier waarop je kind met zichzelf en de situatie omgaat. Maar in de kern is er niks mis!
     

  • Door te bewegen en direct met het lichaam bezig te zijn is het duurzame leereffect veel groter. Daarnaast worden tijdens het bewegen/sporten allerlei stofjes in de hersenen aangemaakt die er ook nog eens voor zorgen dat je kind zich voldaan en goed voelt na de sessie.
     

  • Kinderen maken ontzettend snel de brug tussen iets op de tennisbaan en het normale leven. Ze passen de coaching technieken die ze leren op de tennisbaan zoals aarden, buikademhaling of een visualisatie namelijk heel snel toe in andere situaties.

WAT HOUDT TENNISCOACHING VOOR KINDEREN

CONCREET IN?

In het intakegesprek bepalen we samen de hulpvraag van jullie kind en formuleren we heldere en concrete doelen

De 8 TennisCoaching sessies vinden plaats op de tennisbaan en duren 1 uur. In deze 8 TennisCoaching sessies staan je kind en de gestelde doelen volledig centraal.

Praktisch:

TennisCoaching vindt plaats bij TC’91 Stadshagen in Zwolle. 

De investering voor bovenstaand 1 op 1 TennisCoaching traject voor je kind bedraagt € 650,- (incl. BTW)

VRAGEN?

Of wil je even overleggen? 

Bel of mail gerust

06-14615767