Spiritueel Tennis

Ontdek een nieuwe manier van spelen

én een nieuwe manier van leven

De methode bestaat uit:

"Toepasbaar op elk niveau. Van jong tot oud"

In Spiritueel tennis komen tennis en spiritualiteit op een unieke manier samen. Het toepassen van de stappen en het werken met de principes zorgt voor beter tennis en een beter leven

Hoi, mijn naam is Stefan van de Stroet en wat fijn dat je op deze pagina terecht bent gekomen en interesse hebt in de Spiritueel tennis methode. Na een leven lang in het toptennis als speler en als coach en de nodige tegenslagen en hobbels in mijn leven begon een lange zoektocht.

Het is een spiritueel pad geworden naar meer verdieping, zingeving en schoonheid. Tijdens deze reis heb ik meerdere stromingen mogen ontdekken en hebben meerdere leraren, allen op hun geheel unieke wijze mij verder gebracht. Alle wijsheid en inzichten komen terug in de Spiritueel tennis methode.

In een wereld waarin voortdurend van alles om je heen gebeurt is het aan jou om  verantwoordelijkheid te nemen hier in dit leven, nu op dit moment. Ik hoop oprecht dat Spiritueel tennis daar een bijdrage aan mag leveren. Op naar beter tennis en een beter leven

"Spiritueel tennis gaat om weer verbinden met je kern om van daaruit verantwoording te nemen in je leven"

"Tennis vrijer dan je ooit
hebt gedaan"

Gaat dat eigenlijk wel samen?

Inmiddels weet ik dat je het geeneens los van elkaar kunt zien. En ook dat wanneer je het bewust samenbrengt het een gigantische win-win is. Het is niet alleen leuk om op deze manier met je sport en met jezelf bezig te zijn: het betekent groei voor jou als mens, én als tennisser.

Spiritueel tennis kun je zien als een andere manier van leven. Een manier van leven die beter aansluit bij wie je daadwerkelijk bent

Voor wie is Spiritueel tennis?

Of je nu juist je tennisniveau wil verbeteren op een holistische manier of tennis wil gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling; spiritueel tennis is in principe toegankelijk voor iedereen. Dus ongeacht je tennisniveau en ongeacht je leeftijd. De stappen en principes dragen voor een ieder een toegevoegde waarde in zich. Een belangrijke voorwaarde is dat je open staat voor een nieuwe manier. 

Waaruit bestaat de methode?

De methode bestaat uit 2 stappen en 5 principes. Deze stappen en principes kun je zowel op tennis als op je normale leven toepassen. De 2 stappen zijn de basis en het fundament voor iedereen. De principes kun je los van elkaar gebruiken.  Afhankelijk van jouw specifieke (levens)situatie is het ene principe meer van toepassing dan het andere.

Waarom is tennis zo geschikt?

In tennis heb je bij elke slag die je maakt of spelsituatie die je ervaart, direct feedback vanuit je eigen (lichamelijke) ervaring. Je voelt of het klopte, je ziet het resultaat. Op deze manier kun je de werking van de 2 stappen of een principe direct zelf ervaren. En met name die eigen fysieke beleving maakt dat jij het je duurzaam eigen kunt maken en uiteindelijk kan toepassen in allerlei situaties in je leven.

Welke stromingen hebben invloed?

Er zijn verschillende stromingen van invloed geweest op het ontstaan bij de Spiritueel tennis methode. de belangrijkste zijn: Mindfulness, NLP, Zijnsoriëntatie, Energetisch werk en het Sjamanisme

WIL JE MEER WETEN OVER SPIRITUEEL TENNIS?
en ontdek de 
WIL JE OOK ERVAREN WAT HET VOOR JE KAN BETEKENEN?

VRAGEN?

Of wil je even overleggen? 

Bel of mail gerust

06-14615767

Volg Tennis en Meer
 op Facebook: