Prestatietennis

Ben je tussen de 8 en 18 jaar en vind je tennis onwijs leuk?

Wil jij het maximale uit je sport halen én ben je bereid om anders te trainen dan de massa doet?

Anders trainen. Slimmer trainen. Bewuster trainen. Zodat je zoon of dochter sneller komt waar hij of zij wil zijn. Geen algemene oefeningen maar oefenstof precies toegespitst op het individu. Grensverleggend, bewust en innovatief. Waardoor er veel sneller, en vooral veel meer progressie wordt geboekt. Wat zich vervolgens weer vertaald naar resultaten en rankings. Dat is het vakmanschap wat ik je te bieden heb. 

 

Vanuit mijn ruime achtergrond in het toptennis als speler en als coach geef ik optimale begeleiding op alle vlakken. Op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied help ik je kind het beste uit zichzelf te halen. Ook voeding, lifestyle en mindset zijn zeer belangrijk om aandacht aan te geven. Vanuit mijn professie als coach zijn ook dit onderdelen die aanbod komen. 

Er zijn diverse mogelijkheden. Prestatietennis is altijd maatwerk. Samen kijken we naar de opties voor je zoon of dochter. Tussen april en november train ik bij TVS in Staphorst. In de winter zijn er mogelijkheden in Steenwijk, Amersfoort en Bathmen.

Een structureel wekelijks programma behoort tot de mogelijkheden maar ook een incidentele training of mentale check heb ik regelmatig met diverse spelers. Vanuit mijn passie voor tennis  en mijn gedrevenheid help ik jullie graag verder vooruit

Neem voor meer informatie contact met mij op.
Dat kan via de mail:  
info@tennisenmeer.nl of telefonisch op 06-14615767

VRAGEN?

Of wil je even overleggen? 

Bel of mail gerust

06-14615767

Volg Tennis en Meer
 op Facebook: