Individuele Videoanalyse

Wil jij graag een stap vooruit maken in je tennisniveau?

 

En besef je dat jouw techniek hier de belangrijkste factor in is?

Een Individuele Videoanalyse van 1,5 uur maakt gegarandeerd inzichtelijk bij jou waar de grootste verbeterpunten liggen. We vergelijken aan de hand van videobeelden je eigen techniek met de techniek van profspelers.

 

We kijken daarin naar dé 3 belangrijkste slagen in tennis namelijk; de Forehand, Backhand en de Service. Per slag ontvang je dé gouden tip! Het zijn vaak simpele heldere tips die gelijk een groot verschil maken in je techniek en dus in je tennisniveau. Na afloop van de training ontvang je alle beelden, met de gouden tips, via Whatsapp of in je mailbox. Zo kun je het thuis nog eens rustig terugkijken.

In de techniek en uitvoering van wereldtoppers zit uiteraard veel verschil, maar er zijn een aantal keypoints in elke slag die bij alle toppers terugkomen. Dit noemen wij het fundament van een goede slag. Door je eigen tennisbeweging aan de hand van videobeelden te vergelijken met het fundament van de profs maak je een grote (technische) stap vooruit. Uiteraard rekening houdend met jouw fysieke en technische vermogens en je ambitieniveau.


De videoanalyse is voor een ieder die het leuk vind om zijn techniek eens op een professionele manier onder de loep te nemen. Ongeacht je leeftijd en ongeacht je niveau. Je bent van harte welkom.

"Je wordt je direct bewust van de grootste verbeterpunten in je techniek"

Kosten

De investering voor een Individuele Videoanalyse bedraagt € 125,- incl BTW.

Locatie
Een analyse kan plaatsvinden in Staphorst, Steenwijk, Bathmen of Amersfoort. 
Informeer naar beschikbaarheid en mogelijkheden.

Reserveren
Neem contact met mij op via 06-14615767 of via info@tennisenmeer.nl 

 

Ben je een Tennisschool of Tennisvereniging die voor meerdere personen een Individuele Videoanalyse wil opnemen?

Neem contact op voor een offerte op maat.

VRAGEN?

Of wil je even overleggen? 

Bel of mail gerust

Volg Tennis en Meer
 op Facebook: