Tennis en Coaching

helpt je verder op én naast de tennisbaan

Wil jij meer rust, ontspanning en vrijheid ervaren?

Gaan tennissen en leven op een manier die veel beter past bij wie je écht bent?

Tennis en Coaching is geschikt om beter, maar vooral anders te gaan tennissen. Meer ontspannen, meer vanuit rust, gemak en flow. Meer vanuit een manier die volledig past bij wie jij bent in de kern. Dit is vooral iets wat je zelf dient te ervaren. Ik beloof je dat dit binnen een aantal sessies het geval zal zijn. En daarna wil je nooit meer anders!

En het leuke is: door de directe lichamelijke ervaring in tennis kun je de principes ook gelijk toepassen in je normale leven. Wat al vrij snel leidt tot meer ontspanning, rust, flow en authenticiteit. Doordat je meer aansluit op je eigen kern wordt je simpelweg steeds meer je echte zelf.  Ook bij kinderen pas ik de unieke combinatie van tennis en coaching met succes toe. 
Je leest er hier meer over.

STEFAN VAN DE STROET

Mijn ervaring bestaat uit ruim 15 jaar als trainer/coach in het (top)tennis. Als speler behoorde ik landelijk bij de beste van mijn leeftijd. Ging op 12-jarige leeftijd zelfs uit huis om te gaan wonen in een gastgezin aan de andere kant van het land zodat ik daar mijn topsport opleiding kon volgen. Daarna heb ik als trainer/coach gewerkt voor diverse gerenommeerde tennisscholen en als fulltime regioscout voor de KNLTB.

Het mentale aspect van de sport heeft mij altijd ontzettend geïnteresseerd.  Vanuit die interesse ben ik opleidingen en workshops gaan volgen in Coaching en persoonlijke ontwikkeling (o.a. NLP Practitioner, Action Type Coach, DISCOVER professional, Meditatietrainer, Reiki Master, Basisjaar Zijnsoriëntatie).

Daarbij heb ik vele raakvlakken tussen tennis en het 'normale' leven mogen ontdekken. Van daaruit is Tennis en Coaching ontstaan. Sinds 2017 werk ik als zelfstandig tennisleraar/coach waarbij ik mensen ondersteun in hun tennis en in hun persoonlijke processen. Voor mij een hele mooie combinatie!

Deelnemers typeren mij als gedreven, gepassioneerd, open-minded en oprecht

Mogelijkheden

Losse Tennis en Coaching sessie (1,5 uur) € 115,-

Tennis en Coaching Basis traject (5 sessies van 1,5 uur) € 595,- 

Tennis en Coaching Uitgebreid traject (8 sessies van 1,5 uur) €895,-

Alle genoemde bedragen zijn inclusief baanhuur, ballen/materialen en BTW.

Praktische info

Tennis en Coaching sessies vinden van april t/m september plaats in Staphorst en Bathmen. Van oktober t/m maart zijn er overdekt mogelijkheden in Bathmen, Steenwijk en Leusden. 

Qua fysieke belasting houden we uiteraard rekening met wat voor jou haalbaar en passend is.
 

Bel voor een (vrijblijvende) telefonische intake: 06-14615767

Of stuur een e-mail naarinfo@tennisenmeer.nl

VRAGEN?

Of wil je even overleggen? 

Bel of mail gerust

Volg Tennis en Meer
 op Facebook: